De naam zegt het, een occasion is een gelegenheidsauto die voor een redelijke prijs op de markt staat. Op onze website vind je altijd een actueel overzicht met alle rolstoel auto occasions. Als je contact met ons opneemt kunnen wij ook de geliefde auto in de gaten houden. Graag gaan we hierin op de voor- en nadelen van het kopen van een occasion.  Op voorhand verklappen we alvast dat je bij een occasion profiteert van de beste prijskwaliteitverhouding. Als je interesse hebt gekregen, kun je na het lezen direct contact met ons op nemen!

De mogelijkheid tot het kopen van een occasion

Een groot voordeel is allereerst dat een occasion redelijk geprijsd is. Daarentegen ben je wel afhankelijk van het aanbod van het moment. Een occasion is daarnaast zelden al aangepast aan jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Dit is geen bezwaar, want bij Freedom Auto aanpassingen voeren we alsnog een renovatie door. In Nederland kunnen occasions eenvoudig nog een ronde mee gaan, op voorwaarden dat ze goed onderhouden zijn een gerenoveerd zijn door een deskundige als Freedom Auto Aanpassingen.

Neem direct contact op voor een rolstoelauto!

Interesse gekregen in een occasion? Of toch een nieuwe rolstoelauto? Neem contact op! Wij staan je direct te woord en plannen op korte termijn een afspraak in op locatie. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en een rolstoelauto voor ieder formaat. Wij gaan graag voor je aan de slag met een passende offerte. Dit doen we aan de hand van basisinformatie die je invoert via de website. Wij gaan graag voor je aan de slag en tonen de betrouwbaarheid van een ervaren leverancier die verstand heeft van de producten die het verkoopt. Neem nu contact op voor de offerte of eerst voor een persoonlijk gesprek! De contact gegevens vind je terug bovenaan deze pagina.